Arabelčino letní jahodové osvěžení
Potřebné ingredience
300-400g jahod, cukr, 3 vanilkové cukry, 1 velká zakysanka, 1 smetana ke šlehání, 1 želatina barevná
Postup přípravy
spodní vrstva: rozmixované jahody ochucené vanilkovým cukrem a cukrem moučka
střední vrstva: nejdřív ochutmíme zakysanku vanilkovým cukrem a vyšleháme smetanu.Pak si připravíme želatinový ztužovač za studena podle návodu a vše smícháme dohromady
vrchní vrstva: želatina
střední vrstva: nejdřív ochutmíme zakysanku vanilkovým cukrem a vyšleháme smetanu.Pak si připravíme želatinový ztužovač za studena podle návodu a vše smícháme dohromady
vrchní vrstva: želatina
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KOFI
(upraveno)
27. 6. 2010, 19:01
Moc hezké!!!